17 İl Müdürü İle Durağan'a Çıkarma

Sinop Milletvekili Nazım Maviş 17 İl Müdürü İle Durağan'a Çıkarma Yaptı.

17 İl Müdürü ile  ilçeye çıkarma  yaptı. AK Parti Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, bir ilki gerçekleştirdi.  



Ak parti Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, devletin temsilcilerini halkla bir araya getirdi. Milletvekili MAVİŞ, Ak Parti  İl Başkanı Ali ÇÖPÇÜ, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mehmet DEMİRCAN, Yol Şube Müdürü Gürdal ERDAL, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih KELEŞ, SGK İl Müdürü Zafer Ali ÜRKMEZ, KOSGEB İL Müdürü Nedim KAŞIKIRIK, Bilim Sanayi İl Müdürü Feridun DELEN, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan KURT, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yard. Cem Levent YÜCEL, Tarım İl Müdürü Mehmet ASAK, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ, YEDAŞ İl Müdürü Murat KILIÇ, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKAN, DSİ İl Müdürü Murat Lütfi GÜLDOĞAN, Sinop Defterdarı Mutlu ŞAHİN, Sinop Üniversitesi Boyabat Yüksek Meslek Okulu Müdürü Abdullah ERAVCI ile birlikte Durağan’a çıkarma yaptı.



 

Durağan kaymakam vekili İzzet ERCAN, Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Kurum Amirleri, ilçenin köy muhtarları, STK Temsilcileri, Oda ve Kooperatif Başkanları, Esnaflar ve vatandaşlarla yatırımları değerlendi. Muhtar ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve isteklerini dinleyip taleplerini not aldı. Çözüme kavuşturulması için il müdürlerine talepte bulunarak takipçisi olacağını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, önemli bir toplantı olduğunu belirterek;



“2017 yılı projeleri hakkında, yapılacak projelerimizden bahsettik. İlçemizle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Rabbim toplantımızı hayırlara vesile kılsın. Milletvekilimize, İl Başkanımıza, İl Genel Meclisi Başkanımıza, İl Müdürlerimize ilçemize ziyaretlerinden ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

 

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN

İstişare ve değerlendirme toplantısında konuşma yapan Milletvekili Nazım MAVİŞ;



“Durağan’ı konuşmak üzere devleti Durağan’a getirdik. Hizmetleri konuşmak için hizmetlerin sahipleri ile hizmet alanları buluşturduk. Devlet milletine hizmet ettiği sürece görevini yerine getirmiş olur. Devletin varlığı millete hizmet içindir. Son 15 yıl içinde hizmet anlayışında çok büyük değişiklikler oldu. Milletinin hizmetinde bir devlet anlayışının bir örneğidir bu. Durağan’da 2016 yılı içinde 50 kilometre asfalt yaptık. Durağan’da tarihinde bu kadar asfalt yapılmadı. Durağan’da programa aldığımız tüm işleri 2019 yılına kadar bitirtmeyi hedefliyoruz. Durağan’da Hükümet Konağı İnşaatı bitti, Devlet Hastanesi İnşaatı Hazin ayında bitecek. Gençlik Merkezi için 2017 Yılında ihalesi yapılacak. Adliye Binası ve Küçük Sanayi Sitesi için çalışmalar devam ediyor. 12 Derslikli Anadolu Lisesi yapılacak. Bir çok projelerimiz var. Zamanla her bir proje hayata geçecektir.”dedi.