Adalet Bakanlığı Heyeti İlçemizde..

Adalet Bakanlığı Heyeti İlçemizde..

İlçemize kurulması düşünülen Açık Cezaevine tahsis edilmesi planlanan DSİ'ye ait alanda Adalet Bakanlığı Personelleri Adalet Uzman Yardımcısı Özkan YALIM, Adalet Uzman Yardımcısı Ahmet Eren KAŞAK, İşyurtları Kurumu Daire Başkanlığı Arge Uzmanları Tekstil Mühendisi Mümin YILA, Seramik Mühendisi Ersin ATMACA incelemelerde bulundu.

Adalet Bakanlığı Personellerinin yaptığı incelemede Kaymakam Davut DÜZGÜN, İlçe Jandarma Komutanı Kemal ARSLAN, Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut ARSLAN, Durağan Cumhuriyet Başsavcısı Sami KURT, İl Genel Meclis Üyesi Mesut ÇINLAR hazır bulundu.

Devlet Su İşlerine ait sitelerin incelenmesinden sonra heyet Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü atölyesini de ziyaret etti. İlçede yapılabilecek yöresel ürünlerin tezgahları incelendi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali GÜLTEKİN ürünler hakkında heyete bilgi verdi.

Daha sonra Belediye Başkanlığına geçen heyet bir süre sohbet etti.

Belediye olarak her türlü desteğe hazır olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN;"İlçemize cezaevinin açılmasına karar verildiği takdirde biz belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Ürünlerin pazarlanmasından her aşamaya kadar durağan belediyesi üzerine düşen her türlü görevi ivedilikle yapacak, cezaevinin ilçemize kazandırılması için bütün imkanlarını seferber edeceğiz. " dedi.

 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 





 



 



 



 



 



 



 

 Haber : www.duragan.bel.tr