Akmercan Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Gazi AKMERCAN İlçemizde.

Akmercan Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Gazi AKMERCAN İlçemizde.

Akmercan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Gazi AKMERCAN, İl Başkanımız Sn.Uğur GİRESUN ve Bağcılar AK Parti İlçe Başkanımız hemşehrimiz Sn.Rüstem TÜYSÜZ ve Bağcılar Belediyesi Meclis Üyemiz hemşehrimiz Sn. Şükrü BİÇER’i;

İlçe Başkanı Mahmut Yurtseven, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, İl Genel, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Ebubekir Yeşiloğlu, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nazan Akkaya, DUDEF Genel Başkanı Halil İbrahim Aktan ile birlikte Belediyemizde misafir ederek; yaklaşık maliyeti 300 Milyon TL olan #Doğalgaz çalışmalarımız ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Durağan’ımıza gelerek yerinde tespitlerde bulunan Gazi Akmercan'a, şükranlarımızı sunuyoruz.

İlçelerimizin doğalgaz arzının sağlanmasına öncülük eden Bakanlarımıza, Milletvekilimiz Sn.Dr. Nazım Maviş'e, İl Başkanımız Sn.Uğur Giresun’a, Akmercan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Gazi Akmercan’a, Akmercan Doğalgaz Şirketler Grubu Genel Müdürü Sn.Yunus Keskin’e ve emeği geçen herkese şahsım ve Durağan halkı adına teşekkür ediyoruz.