Çekmeköyde CHP Hakkı ÇELİK dedi.

Çekmeköy'ün genç ve en başarılı iş adamlarından Hakkı Çelik CHP Çekmeköy Belediye Meclis üyesi Adayı oldu. Bölgede şok etkisi yaratan adaylık haberi Çekmeköy'de dengeleri değiştirecek. Çelik ailesinin genç ferdi...

Çekmeköy’ün  genç ve en başarılı iş adamlarından Hakkı Çelik CHP Çekmeköy Belediye Meclis üyesi Adayı oldu. Bölgede şok etkisi yaratan adaylık haberi Çekmeköy’de dengeleri değiştirecek.   Çelik ailesinin genç ferdi...

 

Çekmeköy’ün  genç ve en başarılı iş adamlarından Hakkı Çelik CHP Çekmeköy Belediye Meclis üyesi Adayı oldu. Bölgede şok etkisi yaratan adaylık haberi Çekmeköy’de dengeleri değiştirecek.

 

Çelik ailesinin genç ferdi Hakkı Çelik 2014 yerel seçimlerinde CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak giriyor. Bu adaylıktan sonra bölgede zaten kritik olan dengeler yeniden alt üst oldu. Hakkı Çelik bölgedeki ağırlığı ile tüm Çekmeköylülerin sevdiği bir isim olarak büyük kitlelerin desteğini alacak gözüküyor.

Hakkı Çelik aday adaylığı döneminde bir başvurusu olmamasına rağmen son dönemde yaşanan gelişmeler ile CHP listesine transfer oldu. Bu transfer Çekmeköy’de gündemi değiştirdi.

ÇEKMÜDER (Çekmeköy Müteahhitler Derneği)  kurucu ve onursal başkanı olan Hakkı Çelik sosyal yönü çok zengin sevilen sayılan bir isim. CHP Listesinde Çekmeköylü iş adamı kimliğiyle öne çıkan fazlaca bir isim yokken bu adım ile hem bölgede inşaat işi yapan herkesin tanıdığı, sevdiği ve bu güne kadar yaptığı işler ve verdiği mücadele ile inşaat sektörüne kattığı güç ile tanınıyor.

 

Sinop doğumlu olan iş adamı  1977 yılında Çekmeköy’e geldi. Evli ve 2 kız çocuk babası olan Hakkı Çelik Tüm Sinop Dernekler Federasyonu (TÜSİDEF) Durağan Dernekler Federasyonu  (DUDEF)’de Genel Başkanlık yapmış Çekmeköy’de ise İstanbul Müteahhitler Derneği (İSMÜDER) Çekmeköy Müteahhitler Derneği (ÇEKMÜDER) Onursal başkanılığı görevlerini sürdürmekte.

 

Çekmeköy’de CHP li vatandaşlarda büyük heyecan yaratan bu son gelişmeden sonra CHP listesinin daha güçlendiği yorumları yapıldı.