Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı Sergisi Açıldı.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin bir yıl boyunca emek edip becerilerini sundukları sergi açıldı.

CUMHURİYET İLKOKULU ANASINIFI YIL SONU SERGİSİ AÇILDI.

 

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin bir yıl boyunca emek edip becerilerini sundukları yıl sonu sergisinin  açılışı yapıldı. Sergide Anasınıfı öğrencilerinin yapmış olduğu etkinlikler sergilendi.

 

Açılışa İlçe Kaymakamımız Sayın Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet KILIÇASLAN, Garnizan Komutanımız Sayın  Kemal ARSLAN, İlçe Milli  Eğitim Şube Müdürü Yunus Emre ERDOĞAN, 75. Yıl Cumhuriyet YBO Müdürü  Zafer TAŞUK, Okul Aile Birliği Başkanı Selahattin KOCAKUŞ ve diğer davetliler katıldı. Açılışın ardından değerli protokol üyelerimiz  anasınıfı öğrencileri ile birlikle sergiyi gezip öğrencilerle sohbet etti.

Sergi gezildikten sonra ikram bölümüne geçildi.Son olarakta Anasınıfı öğrencilerine diploma töreni düzenlendi. Diploma töreninde öğrencileri diplomalarını  etkinliğe katılan değerli protokol üyeleri ve öğretmenlerimizin elinden aldı. Daha sonra anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan bir tablo İlçe Kaymakamımız Sayın Davut DÜZGÜN e takdim edildi.

 

 





 

İlçe Kaymakamımız Sayın Davut DÜZGÜN  ve beraberindekiler  öğrenciler tarafından yapılan birbirinden güzel  eserleri gezdiler.

 











































































 

 

Proğram sonrası Öğrenciler  tarafından hazırlanan  tablo İlçe Kaymakamımız Sayın Davut DÜZGÜN' e hediye edildi.

İlçe Kaymakamımız Sayın Davut DÜZGÜN' de bu anlamlı hediye sonrası sevinerek  öğrencilere  teşekkür etti.

 





 

 

 



  

sitemiz  olarak  etkinlikte emeği geçen Okul İdaresi,  Öğretmenleri  ve anasınıfı öğretmeni   Elanur KAYMAK ı tebrik eder başarı ve çalışmalarının devamını dileriz.