Durağan'da Yeni itfaiye binası çalışmaları başladı

Durağan'da projesi hazırlanan itfaiye binası ve araç garajında inşaat çalışmaları başladı.

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan’ın geçtiğimiz Şubat ayında İstanbul’a gerçekleştirdiği ziyarette, ilçenin kardeş belediyesi olan Sultan Gazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile yaptığı görüşmede Durağan’a hibe olarak İtfaiye binası ve araç garajı yapılması kararlaştırılmıştı. Projesi kısa sürede hazırlanan itfaiye binası ve araç garajında inşaat çalışmaları başladı. İlçeye bağlı Akbel mevkiinde bulunan kum ocağı yanında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, zemin çalışmaları tamamlanarak demirleri bağlanan itfaiye binası ve araç garajı inşaatının en kısa sürede temelini atacaklarını ifade etti. Kılıçaslan; “Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Dursun ve değerli Belediye Meclis Üyeleri ile İstanbul ziyaretimizde yaptığımız istişareler sonucu ilçemize önemli bir projeyi kazandırıyoruz. 

Kardeş Belediyemiz olan İstanbul Sultangazi Belediyesi; Akbel mevkiinde bulunan kum ocağımızın yanına hibe İtfaiye Binası ve Araç Garajı yapılması için ihale sürecini tamamlayarak, yüklenici firmaya yer teslimi yapmıştı. Zemin çalışmalarımız tamamlanarak, demirler bağlandı. En kısa zamanda temelini atıyoruz, inşallah.

Projenin hayata geçmesine vesile olan Sultangazi ilçesinin mimarı hizmet ve gönül adamı Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Dursun’a, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Sayın Süleyman Yiğitoğlu’na, Belediye Meclis Üyelerine ve emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.
Vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmek için istişarelerle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.