Durağan İmam-Hatip Lisesi Karadeniz Bölge 3 üncüsü Oldu.

Durağan İmam-Hatip Lisesi Karadeniz Bölge 3 üncüsü Oldu.

Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin, mesleki faaliyet ve uygulamalarında başarı göstermeleri; mesleki, sosyal ve kültürel yönden kendilerini geliştirerek, özgüven duygusunu kazanmaları amacı ile Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen, Arapça Bilgi ve Etkinlik yarışmaları İl Finali Boyabat’ta SinopAnadolu İmam Hatip Lisesi, Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi, Durağan İmam Hatip Lisesi, Gerze İmam Hatip Lisesi, Türkeli İmam Hatip Lisesi ve Ayancık İmam Hatip Liseleri’nin katılımıyla 05/04/2014 tarihinde Boyabat’ta yapıldı.

















 

Arapça Bilgi Yarışması kategorisinde Meslek Dersleri Öğretmeni Muharrem ÇÖRTÜK’ün rehberliğinde Kübra KILIÇASLAN, Fatih KIZILASLAN, Şükrü KÖSE ve Hüseyin BAŞÇOBAN’dan oluşan Arapça Bilgi Yarışması ekibi İl ikincisi olmuştur.

26/04/2014 tarihinde Sinop Milletvekilimiz Mehmet ERSOY ,Sinopİl Milli Eğitim Müdürü ve İl üst düzey yöneticilerinin ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler GrupBaşkanı Abdülhalik BAŞ’ın katılımı ile Karadeniz Bölge Finali, İlimiz Merkez Halk Eğitim Merkezi ve ASO salonunda gerçekleştirilmiştir. Bu Yarışmada Jüri Üyeleride Sinop İlahiyat Fakültesinde görev yapan Öğretim Üyelerinden oluşmuştur.

Gerçekleşen yarışma sonunda okulumuz arapça şiir kategorisinde karadeniz bölge 3. olan durağan imam hatip lisesi büyük bir başarıya imza atmıştır.

www.duragan.com   olarak bu başarıda emeği geçen Okul öğretmeni Ayşe GÜDELOĞLU’na ve öğrencimiz Eda DEDE’ye ,İmam-Hatip Lisesi Öğretmen ve idarecilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.