Ersoy TV Net Kanalında Açıklamalarda Bulundu.

Ağaca, Kediye Gösterilen Hassasiyet Mısırdaki İdam Kararlarına Gösterilmiyor

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinopi Milletvekili Mehmet Ersoy dün (29 Nisan) Tv Net kanalına konuk olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy dün (29 Nisan) Tv Net kanalına konuk olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ERSOY yapmış olduğu değerlendirmesinde Mısır'daki idam kararlarına değinerek 529 kişiden sonra 683 kişi içinde verilen idam kararının adeta şok etkisi yarattığını belirtti. ERSOY sözlerinde ayrıca Taksimde yaşanan olayları canlı olarak dünyaya aktaranların bu kararlara sessiz kaldığını, ağaca, kediye köpeğe gösterilen hassasiyetin Mısırdaki idam kararı verilen insanlara gösterilmediğini ifade etti ve "acaba bu insanlar müslüman olduğu için mi bu olaylara sessiz kalınıyor? dedi.

ERSOY sözlerinde, 1 Mayıs kutlamaları için Taksim meydanından daha geniş, daha uygun alanlar var iken bazı kesimlerin Taksim ısrarına da değindi ve bu konuda da CHP'nin önceki hafta verdiği önergeye atıfta da bulunarak "tekrardan kitlesel eylemleri başlatmak için Taksim Meydanın kullanılacağı kaygısını yaşıyoruz"
dedi.