Gönülden Teşekkürler

Yıllardır dile getirdiğimiz Emirtolu Köyü yol güzergahı üzerinde yer alan Köyalanı, Müderrisbağı, Nuhrancık, Kalaycıgerişi ve Bostanderesi mahallelerimizin yol sorunu Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Yahya Çınkıl'ın verdiği bilgiye göre çözüme kavuşuyor.

GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER
Yıllardır dile getirdiğimiz Emirtolu Köyü yol güzergahı üzerinde yer alan Köyalanı, Müderrisbağı, Nuhrancık, Kalaycıgerişi ve Bostanderesi mahallelerimizin yol sorunu Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Yahya Çınkıl’ın verdiği bilgiye göre çözüme kavuşuyor.
Kıymetli genel sekreterimiz Yahya Çınkıl, “Hocam burası daha önce hiç çalışma yapılmamış ham yol sanırım.
Asfaltlama proğramlarımız sonrası ilk stabilize çalışması yapılması için proğrama aldırdık.
Bilginize” dedi.
Yahya Beyin mesai gözetmeksizin gayretli çalışmalarına şahidiz. Ferhat’ın Şirin’e kavuşmak için dağları deldiği gibi Yahya Bey ve ekibi Karadeniz dağlarını delerek hemşehrilerinin gönüllerinde taht kuruyor. Türk-İslam mührünün vurulduğu bu coğrafyada ulaşılamamış nice yerleri ulaşılır kılmak için azimle çalışmalarını sürdürüyor.
Yahya Bey hafta içi, hafta sonu demeksizin şantiye şantiye koşturuyor. Bazen bir dağın zirvesinde bazen de bir dere yatağında rastlıyoruz kendisine.
Çalışkanlığının yanında güleryüzü ve sıcak kanlılığı ile biz hemşehrilerinin içini ısıtmaya devam ediyor.
Değerli genel sekreterim;
Rabbim sizin gibi gayretli, çalışkan ve memleket sevdalısı nice hemşehrilerimizin işlerini kolay kılsın, diyor bu sorunun çözümüne katkı sunan İl Genel Meclis üyelerimiz Yılmaz Şahin, Mahmut Yurtseven’e ,Köylere Hizmet Götürme  Birliği Müdürü Mustafa MAVİŞ'e ve tüm yetkililere şahsım ve bu coğrafyada yaşayan hemşehrilerim adına gönülden teşekkür ediyorum.

Durmuş ÇELİKTEN
GENÇ MEMUR SEN AKADEMİK DÜŞÜNCE EĞİTİM VE MEDENİYET TOPLULUĞU İSTANBUL İL BAŞKANI