Hakimler Ve Savcı İçin Veda Yemeği Düzenlendi





Durağan Adliyesinde görevli  Cumhuriyet Başsavcımız Soner ŞAHİN, Hakime Hanım İrem ZAİFOĞLU  ve Hakim Yavuz AYDIN 'ın  başka illere atnmaları nedeni ile  İkizgöletler Sosyal Tesislerinde  veda yemeği düzenlendi.Yemeğe Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı,Komisyon Başkanı,Hakimler ,Savcılar,Durağan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN ,Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet USTA , Daire Amirleri,Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ,Siyasi Parti Temsilcileri ve  Köy Muhtarları katıldı.

 Savcımız Soner ŞAHİN, Hakime Hanım İrem ZAİFOĞLU  ve Hakim Yavuz AYDIN için bu zamana kadar  İlçemizde yapılan en kalabalık  veda yemeği olduğu gözlemlendi.

Yemekte  Soner ŞAHİN, Hakime Hanım İrem ZAİFOĞLU  ve Hakim Yavuz AYDIN  kısa birer konuşma yaptı.Konuşmalarında  Durağan'da görev yaptıkları süre içinde  Durağan halkından memnun olduklarını burada unutamayacakları dostlukların oluşturğunu bu dostluğun süreceğini belirttiler.Yeni görev yerlerinde Durağan halkına kapılarının açık olduğunu belirttiler.Veda yemeğinde daha sonra kendilerine Plaket takdim edildi.

Sitemiz olarak bizlerde  Savcı Soner ŞAHİN, Hakime Hanım İrem ZAİFOĞLU  ve Hakim Yavuz AYDIN 'a yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.