Halk Eğitim Sergisi Açıldı.

Halk Eğitim Sergisi Açıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü  yıl sonu sergisi açıldı.



Sergiye Kaymakam Davut DÜZGÜN, Garnizon Komutanı Kemal ARSLAN, Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, İl Miili Eğitim Müdür Yardımcısı Muhsin ŞENTÜRK , Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet USTA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal KARADELİ , Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali GÜLTEKİN, daire amirleri ve kursiyerler katıldı.



Sergide Kurs Öğretmenleri ve Kursiyelerin El Emekleri sergilendi.

 Halk Eğitimi Merkezi ve açılan kurslar hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali GÜLTEKİN yaptığı açıklamada ;"

Halk Eğitim Merkezleri ‘Hayat Boyu Öğrenme’ felsefesinden hareketle tüm bireylere, toplumun içindeki tüm renklere hizmet vermeyi kendine amaç edinmiş, Atatürk ilkelerini ve Çağdaş normları benimsemiş, yerel değerlere önem veren, Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Kurumlarıdır.

Bu yıl merkezimizce 94 adet kurs açılmış olup, bu kurslara,  1329 bayan 1465 erkek olmak üzere toplam 2794 öğrenci ve kursiyer katılmıştır. Yiyecek, içecek işleriyle uğraşan esnaflarımıza ayrıca hijyen eğitimi kursları açılmıştır.  Bununla birlikte; 300 Açık öğretim Lisesi Öğrencisi, 21 Açık ortaokul öğrencisine hizmet vermekteyiz. Yaz  boyunca da; talepler doğrultusunda kurslar açmaya devam edeceğiz. Aylardır yaptıkları çalışmaların sonunda çok değerli işler ortaya çıkmıştır.  Sanat insanlara hitap eden en zarif duyguların, en ince detayların evrensel dilidir. Kursiyerlerimizin ve kurs öğretmenimizin sabırla ortaya koyduğu bu sanat ürünleri, titiz bir çalışmanın eseridir. Bugün sergilenen ürünler, Halk Eğitimin yapmış olduğu çalışmaların sadece bir bölümüdür. Halk Eğitim hizmetlerinden yararlanmak üzere tüm Durağan Halkını kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz."dedi.