Kablo Hırsızları Kıskıvrak Yakalandı.

Durağan ilçemizde Türk Telekom'a ait bakır kabloları çalan 5 kişi ile jandarma ekipleri arasında filmleri aratmayan bir kovalamaca yaşandı. Yakalanacaklarını anlayayıp araçlarından inerek ormana kaçan 5 kişiden 3'ü jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı. Olay ilçeye bağlı Çerçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Türk Telekom hattına ait bakır kablolarının kesilerek çalındığını ihbar alan jandarma ekipleri, Türk Telekom ekipleri ile birlikte bölgede yaptıkları incelemede, yaklaş

Durağan ilçesinde Türk Telekom'a ait bakır kabloları çalan 5 kişi ile jandarma ekipleri arasında filmleri aratmayan bir kovalamaca yaşandı. 

 



 

 

 

Durağan ilçemizde Türk Telekom'a ait bakır kabloları çalan 5 kişi ile jandarma ekipleri arasında filmleri aratmayan bir kovalamaca yaşandı. Yakalanacaklarını anlayayıp araçlarından inerek ormana kaçan 5 kişiden 3'ü jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı. 

 

Olay ilçeye bağlı Çerçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Türk Telekom hattına ait bakır kablolarının kesilerek çalındığını ihbar alan jandarma ekipleri, Türk Telekom ekipleri ile birlikte bölgede yaptıkları incelemede, yaklaşık 500 metre uzunluğundaki telefon hattı için kullanılan kablonun kesilerek çalındığını tespit etti. Olayla ilgili bölgede Jandarma tarafından titizlikle yapılan araştırmalar sonucu ağızları bağlanmış vaziyette 4 adet çuval içerisinde bakır kablo bulundu. 55 AAE .... plakalı aracın hırsızlıkta kullanıldığını tespit eden jandarma, aracın yakalanması için bölgede çalışma başlattı. 

Çerçiler - Durağan istikametine seyir halinde olan araç, jandarma tarafından yapılan dur ihtarına uymayınca kovalamaca başladı. Durağan ilçe merkezine doğru kaçan araçta bulunan 5 kişi yakalanacaklarını anlayınca, Durağan ilçe merkezi kontrol noktasına gelmeden araçtan inerek ormanlık araziye kaçtı. Firari şüphelilerin yakalanması amacıyla yapılan operasyonda S.K., T.Ç ve G.Y. isimli 3 kişi yakalandı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Kaynak: vitrinhaber