Nazım MAVİŞ Trt Avaz da Gündemi Değerlendirdi

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI VE SİNOP MİLLETVEKİLİ NAZIM MAVİŞ, TRT AVAZ'DA GÖKÇEN OĞAN'IN SUNDUĞU DETAY 13 PROGRAMINA KONUK OLDU.

Nazım Maviş Proğramda  etnik ayrıştırm üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

Nazım Maviş " Bu çatışma ortamının bilinçli olarak yaratılmak istenmektedir.Terör örgütlerinin hepsinin aynı anda çatışma çıkarmak istemektedirler.Daeş ,PYD ,PKK  dış güçlerin desteği ile Ülkemizin bağımsızlığına göz dikmişlerdir.Yaşam biçimi ile ilgili vatandaşların sosyal medayanın sorumsuzca davranmasına kanmamalarını istiyorum.

Bütün denemeler tutmamıştır en sonunda yaşam biçimine müdahale adı altında fitne çıkartılmak istenmektedir.Gördüğünüz gibi Ak Partinin içindede farkı yaşam tarzı içinde olan üyelerimiz ,partililerimizde var.Buna kimse inanmamalı.Türkiyede ayrıştırma söz konusu değildir." dedi .

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ' Son günlerde Fırat Kalkanı harekatı ile ilgilide konuşmasına devam etti.

"Malesef  stratejik ortağımız olarak bildiğimiz Amerika Birleşik Devletleri YPG / PYD ye destek vererek  Türkiyeye operasyon yapmak istemektedirler.

Türkiye  başkla devletler gibi değildir.Köklü bir devlettir.Bizim başedemeyeceğimiz  terör örgütü yoktur. AB terörle mücadele yasasını esnetin demektedir.Çünkü amaçları farklıdır.Türkiye bu coğrafyada terörle mücadele etmeye devam etmek zorundadır.Başka şansı yoktur.Suriyedeki barış  konusunda ben çok ümitliyim.Türkiye bölgesinde çok güçlü bir devlettir." dedi.    

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ' in yaptığı konuşmaya ait video aşağıdadır.