Öğrencilerimiz Vali KÖŞGER e İtalya İzlenimlerini Anlattı

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan ve Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitimi ve Gençlik Proğramları Merkezi Başkanlığınca...

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan ve Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitimi ve Gençlik Proğramları Merkezi Başkanlığınca imzalanarak yürürlüğe giren Leonardo da Vinci Sinop İli Topyekün Hemşirelik Staj Proğramı projesi kapsamında İtalya Milano şehrindeki staj proğramına katılan öğretmenler ve öğrenciler Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret ettiler.



 




 
 

Valilik Toplantı Salonunda öğretmen ve öğrencileri kabul eden Vali Köşger öğrencilere staj proğramı kapsamında staj gördükleri alanlardaki izlenim ve gözlemlerini sordu ve öğrencilerle sohbette bulundu.


 

 

Staj proğramına katılan öğrenciler de İtalya Milano şehrindeki staj alanlarındaki yaşadıkları izlenimleri anlattıktan sonra Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'e Roma resimlerinin yer aldığı bir tabak takdim ettiler.

 
 


Leonardo da Vinci Sinop İli Topyekün Hemşirelik Staj Proğramı projesi kapsamında ilk olarak, 06-19 Nisan tarihlerinde Çek Cumhuriyeti Prağ şehrine İlimiz Ayancık Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ,ikinci olarak ta İtalya Milano şehrine Durağan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrenciler olmak üzere toplam 48 kişi katıldı.


 
Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Emin Akkurt  ve Milli Eğitim Şube Müdürü  Kenan Köylü'de eşlik etti.