Şampiyonlar Takımı Badmintoncularımız

inop Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğümüm düzenlemiş olduğu okullar arası badminton il turnuvasına katılan ŞEHİT KADİRLER ORTAOKULU spor kulübü badminton takımımız 19/02/2014 tarihinde Boyabat ilçesinde düzenlenmiş

 

 

 

ŞAMPİYONLAR TAKIMI BADMİNTONCULARIMIZ

Sinop Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğümüm düzenlemiş olduğu okullar arası badminton il turnuvasına katılan ŞEHİT KADİRLER ORTAOKULU spor kulübü badminton takımımız  19/02/2014 tarihinde Boyabat ilçesinde düzenlenmiş olup 4 takım ve 20 sporcu ile katılan öğrencilerimiz üstün performans sergileryip Durağan  ilçemiz ve okulumuz adına büyük başarılar elde etmişlerdir. Bölge şampiyonalarına katılacak ve  SİNOP ilini temsil etme hakkını elde etmişlerdir. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi BADMİNTON Antrenörümüz Osman NESLİHANOĞLU’nu Çalışmalarından ve başarılarından dolayı tebrik ediyor  bölge Şampiyonalarında başarılarının devamını dileriz.

Ayrıca  yıldızlar Takımlarımıza sponsor olan ve forma desteğinde bulunan ÖZLÜLER MOBİLYA’ya  Necimet ÖZLÜYE desteklerinden dolayı Şehit kadirler ortaokulu Ailesi olarak Teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 SİNOP İL DERECELERİMİZ

 

KÜÇÜK  ERKEKLER  SİNOP İL 1. LİĞİ

KÜÇÜK KIZLAR        SİNOP İL 1.LİĞİ

YILDIZ KIZLAR         SİNOP İL 1.LİĞİ

YILDIZ ERKEK         SİNOP İL 2.LİĞİ