Sindef'ten Üye Derneklere Yardım

Sindef ten Üye Derneklerine Temizlik Malzemesi Desteği

Sindef ten Üye Derneklerine  Temizlik Malzemesi Desteği 
              Sinop Dernekler Federasyonu (Sindef) üyederneklerine temizlik malzemesi dağıtımına başladı.
Dünyayı ve Ülkemizi de etkisi altına alan koronavirus salgınının daha da yoğunlastığı zorlu günlerde Derneklerini sahipsiz bırakmadı. Hemsererimizin her zaman yanında olan Sindef Federasyon Başkanı sn HasanDalkıran ve yönetimi  son olarak temizlik ürünlerini  Dernek baskanlarına teslim etmeye başladı.

Sindef Genel Başkanı sn  HasanDALKIRAN ın yapmis olduğu açıklama 

          Sinop Dernekleri Federasyonu olarak üye Derneklerimize katkılar sunmaya devam ediyoruz. Covid-19 virüsünün etkilerini en aza indirmenin yolu malûmunuz üzere Temizlik-Maske-Mesafe kuralına riayet etmekten geçiyor. Bu bağlamda Derneklerimize daha önce Dezenfaktan cihazı ve Maske dağıtımlarını gerçekleştirmiştik. Şimdi Tüm Derneklerimize Temizlik malzemesi katkısı sunarak yanlarında olduğumuzu göstermek istedik.
           Temizlik Malzemelerinin dağıtımına Küçükçekmece Bölgesi ve Esenler Bölgesi Derneklerimiz ile başladık. Önümüzdeki günlerde tüm bölgelerimize ve Derneklerimize Temizlik Malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirmiş olacağız.
             Derneklerimizden ve üyelerimizden alınan tedbirlere uymalarını rica ediyor, Sağlıklı günlerde yeniden birlikte olmak dileğiyle hayırlı günler diliyoruz.

Her şey Sinop ve Sinop'lular için... dedi.
 

sindef