Vali Köşgerden Başkan Kılıçaslana Ziyaret.

Vali Köşger Başkan Kılıçaslan'ı Ziyaret Etti.

Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞGER Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Sayın Valimizi Belediye hizmet binası önünde İlçe Kaymakamımız Davut DÜZGÜN,Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN,Garnizon Komutanı Kemal ASLAN,İlçe Emniyet Müdürü Ejder BİLGE,İl Genel Meclis üyeleri Mesut ÇINLAR,Hamit TOPÇUOĞLU, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli karşıladı.

 

Sayın Valimize bu ziyaretlerinde Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür V.Turan DURMAZ,Bilim Sanayi ve Teknoloji Bak. Müşaviri Valilik Yatırım Danışmanı Hayati YAŞAR,İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı aslen Durağanlı hemşehrimiz Abdullah ERAVCI ve İl Basın Müdürü Hakan ŞİMŞEK eşlik etti.

 

 

 



 



 



 



 



 

 

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Sinop Valimize ilçemizin nüfusu ekonomik ve sosyal kültürel konularında birifing verdi. Belediye personeli ve sorunları hakkında Valimizi bilgilendirdi. Belediyenin mevcut sorunlarını dile getirdi ve valimizden çeşitli konularda destek istedi.

 



 



 



 



 



 



 



 



 

Sayın Valimiz Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN'ı ziyaretlerinin ardından İsmail Bey Camii ve tarihi Durakhanımızı incelemek üzere bu iki güzide mekanımızı ziyaret etti. Bu iki tarihi yapı hakkında İlçe Kaymakamımız Sayın Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN ve İlçe Müftümüz Safi ÇINAR'dan bilgiler aldı.