Yarışma İçin Hazırlıklar Tamam

09.03.2014 Pazar Günü Saat 10.00 da İlçemiz İmam-Hatip Lisesi Salonunda Yapılacak Kur'an-ı Kerim Okuma ,Ezan Okuma ,Hafızlık Yarışmaları İl Finali için bugün gün boyu İmam-Hatip lisesi Müdürlüğü Salon ve Mescidinde çalışmalar devam etti. Yarışmaya İl ve İlçelerimizdende katılım olacak olup İç İşleri Komisyonu Başkanı Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY' unda katılıacağı bildirildi.

09.03.2014 Pazar Günü Saat  10.00 da  İlçemiz İmam-Hatip Lisesi  Salonunda Yapılacak Kur'an-ı Kerim Okuma ,Ezan Okuma ,Hafızlık Yarışmaları İl Finali için bugün gün boyu İmam-Hatip lisesi Müdürlüğü  Salon ve Mescidinde çalışmalar devam etti.

Yarışmaya  İl ve İlçelerimizdende katılım olacak olup  İç İşleri Komisyonu Başkanı Sinop Milletvekili  Mehmet  ERSOY' unda katılıacağı  bildirildi.

 

Müdür Yardımcısı Muammer KAYHAN  ve Meslek Dersleri Öğretmeni Muhammet OCAK





 

Konferans Salonunun yeterli gelmemesi ihtimaline  karşı  geçtiğimiz  hafta açılan Okul Mescidine   2 adet  Dev ekran televizyon  kurularak slondaki 

görüntü ve ses  mescide aktarılmakta .Okul Müdürü Suat TEKİN  yaptığı açıklamada  Durağan İmam-Hatip Lisesi Müdürlüğünün şanına yakışır bir proğram olması

için ellerinden geleni yaptıklarını  ve  Durağan Halkına ve diğer ilçelerden gelecek  misafir ve seyircilere  güzel bir proğram sunmak istediklerini  ifade etti.

Tüm Durağan Halkını yarışmaya davet etti.