İhtiyaç Sahiplerine Yardım Devam Ediyor ! Detaylar..
Durağan Güncel Haber editörümüz Emin ADIGÜZEL öncülüğünde ve bu kampanyaya destek olan vatandaşlarımızın katkıları ile hazırlanan yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya devam ediyor.
Yayınlanma :
30.04.2020 21:07
Emin Adıgüzel sayfamıza yaptığı açıklamada “ Bu yıl ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımıza yardım kampanyası için yola çıktık.Hayırsever vatandaşlarımızın kampanyamıza katkısı bizleri oldukça memnun etmiştir.Heyecanla başladığımız kampanya sonrası yardım kolilerimizi dağıtmaya başladık.Hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile hazırlanan yardımları İnsanlarımıza ulaştırarak onların mutluluğuna ortak olmak çok güzel bir duygu.Siz kıymetli hemşehrilerime ve esnaf kardeşlerimize şahsım ve ilçem adına tekrar teşekkür ediyorum.Mevlam niyetlerinizi kabul eylesin.”dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: